Sievaladvocaten.nl

Advocaat Heerhugowaard Langedijk e.o.

Juridische hulp nodig?
072 - 781 0000

Over ons

Vraag of juridisch conflict? Leg uw probleem voor aan een advocaat van Sieval Advocaten!

Wij staan zowel particulieren als ondernemers bij in het familierecht en erfrecht. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een advocaat van Sieval Advocaten.

Al onze advocaten voldoen aan de specialiteitsvereisten van de Raad voor Rechtsbijstand en nemen vier keer per jaar deel aan intercollegiaal overleg met gespecialiseerde collega’s uit de omgeving.

 

mr. W.L. (Wendy) Sieval

Mevrouw mr. W.L. Sieval heeft een advies- en procespraktijk binnen het familie- en jeugdrecht en arbeidsrecht. mr. Sieval heeft haar studie Nederlands Recht afgerond aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en heeft aldaar de masters privaatrecht en strafrecht gevolgd. Voordat mr. Sieval in 2012 werkzaam werd als advocaat te Heerhugowaard heeft zij als waarnemend griffier gewerkt op de rechtbank te Alkmaar en als jurist bij een gerenommeerd advocatenkantoor te Amsterdam. Daarnaast heeft mr. Sieval onderdeel uitgemaakt van het bestuur van het pleitgezelschap van de Vrije Universiteit te Amsterdam en het bestuur van de Jonge Balie voor advocaten binnen arrondissement Noord-Holland. Daarnaast heeft zij zich op vrijwillige basis ingezet voor de Rechtswinkel te Heerhugowaard.

mr. Sieval is lid van de vereniging voor Familie- en Jeugdrecht (FJR)

 

mr. L. (Lindsay) van Halderen

Mevrouw mr. L. van Halderen is afgestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Gedurende haar studie heeft zij bij verschillende gerenommeerde advocatenkantoren in Amsterdam gewerkt, alwaar zij de nodige praktijkervaring heeft opgedaan. Zij heeft daarnaast stage gelopen bij Spong Advocaten in Amsterdam en heeft zich als vrijwilligers ingezet voor de Rechtswinkel Noord-Holland. Mevrouw van Halderen heeft een advies- en procespraktijk binnen het civiele recht, met de nadruk op personen en familierecht.

mr. van Halderen is betrokken, gedreven en ambitieus en gericht op een zo goed mogelijk resultaat voor haar cliënten. Indien mogelijk worden problemen zonder tussenkomst van een rechter geregeld, maar als er geen vooruitgang is aarzelt zij niet om te procederen. mr. van Halderen is Lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.

 

mr. L.C. (Laura) Fuijkschot

Mevrouw mr. L.C. Fuijkschot is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Na haar studie is zij werkzaam geweest als juridisch medewerker bij een notariskantoor, waar zij zich specialiseerde in het familie- en erfrecht. Als advocate houdt zij zich ook voornamelijk bezig met het erfrecht en personen- en familierecht. In haar vrije tijd is mr. Fuijkschot werkzaam als vrijwilliger bij de rechtswinkel in Hoorn en geeft zij EHBO lessen voor kinderen op basisscholen.

 

 

LLB Y. (Yodah) Bruin

Mevrouw Y. Bruin is sinds 2016 verbonden aan Sieval Advocaten als juriste. Zij houdt zich voornamelijk bezig met het personen- en familierecht. Naast haar juridische werkzaamheden schrijft mevrouw Bruin juridische artikelen voor wetenschappelijke tijdschriften en volgt zij het honoursprogramma aan de UVA in Amsterdam.

 

 

 

 

S. (Sasha) Lok

Mevrouw Lok is sinds 2019 werkzaam bij Sieval Advocaten als juridisch secretaresse. Sasha heeft de opleiding juridisch-administratief dienstverlener met succes afgerond en houdt haar kennis up to date middels het jaarlijks volgen van verschillende specialisatie cursussen. Zij ondersteunt de advocaten in hun werkzaamheden en neemt tevens de administratieve taken voor haar rekening. Zij is het eerste aanspreekpunt voor al onze cliënten.

 

L. (Larissa) Kip

 Mevrouw Kip is werkzaam op het secretariaat van Sieval Advocaten. Zij ondersteunt de advocaten bij administratieve handelingen en is het eerst aanspraakpunt voor onze cliënten.

 

E. Thode

Mevrouw Thode is werkzaam op het secretariaat van Sieval Advocaten. Zij ondersteunt de advocaten bij administratieve handelingen en is het eerst aanspraakpunt voor onze cliënten.

 

Afspraak maken?

Een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend orientatiegesprek? Bel ons op 072 – 781 0000 of klik op onderstaande button voor het contactformulier.

Neem contact op!

Neem contact met ons op: